Τις καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται στα Χάνια τον τόπο καταγωγής της.
Εκεί ωστόσο, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι μόνη. Μαζί της έχει τα επτά εγγόνια της, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.
Το πρωί της Τετάρτης η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με όλα της τα εγγόνια από την παραλία την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «”Τα 7 !!! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα !!!!»
Αυτή τη φωτογραφία είδε και ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης και θέλησε να την πειράξει. ΄’Ετσι λοιπόν, ο δήμαρχος Αθηναίων, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό του και έγραψε στη μητέρα του: «Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας