Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Kadebostany κάνει surf στην Καραϊβική, αλλά το όνειρο του είναι να αγοράσει σπίτι στον Πειραιά

Ο Kadebostany κάνει surf στην Καραϊβική, αλλά το όνειρο του είναι να αγοράσει σπίτι στον Πειραιά

Ο Kadebostany πριν την περιοδεία του στην Ελλάδα μιλάει στο in.gr για τον νέο του δίσκο, τον Πειραιά, την πανδημία και τον Έλληνα καλλιτέχνη που θέλει να συνεργαστεί

Ο Kadebostany εισέρχεται με φόρα στο 2021 με το πολυαναμενόμενο νέο single του «Take Me To The Moon». Με την ευθύ απήχησή και την εύθραυστη γοητεία της, αυτή η εξαιρετική νέα κυκλοφορία φέρει την χαρακτηριστική μοντέρνα pop στάμπα του καλλιτέχνη.

Έχοντας ήδη πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του, ο παραγωγός και συνθέτης Guillaume de Kadebostany δημιουργεί την μουσική του αύριο και παρουσιάζει ένα ακόμα pop τραγούδι με χαρακτήρα, το «Take Me To The Moon».

To single είναι ένα φωτεινό και μαγευτικό track με κομψές μελωδίες κιθάρας, έντονα beats και ηλεκτρονικά στοιχεία δεμένα αψεγάδιαστα με την εκπληκτική φωνή της Valeria Stoica που δημιουργεί ένα διαχρονικό αποτέλεσμα.

To «Take Me To The Moon» είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο EP «DRAMA – Act 2» που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά και είναι η συνέχεια του αναγνωρισμένου «DRAMA – Act 1» που κυκλοφόρησε το 2020. Το «DRAMA – Act 2» θα μεταφέρει το κοινό ακόμα πιο βαθιά, στην μοναδική θεατρική ατμόσφαιρα του project «DRAMA» ή αλλιώς της νεότερης εκδρομής μέσω του μουσικού και οπτικού κόσμου του Kadebostany.

Μια πανδημία και ένα άλμπουμ μετά… τι έχει αλλάξει;

Η πανδημία COVID-19 έδωσε έμπνευση στο συγκρότημα;

Ναι απολύτως! Μου έδωσε ένα διάλειμμα! Μετά από 10 χρόνια αδιάλειπτης περιοδείας ήμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου και δημιούργησα πολλά νέα τραγούδια.

Ήμουν επίσης σε θέση να ξεκινήσω το δικό μου τηλεοπτικό κανάλι KADEBOSTANY TV.

Πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία σας για ζωντανές συναυλίες μετά από τόσο καιρό. Τι κάνει ιδιαίτερο το ελληνικό κοινό; Θυμάσαι ένα περιστατικό;

Νομίζω ότι αυτό το διάλειμμα μου επέτρεψε να επαναπροσδιορίσω τις δραστηριότητές μου και έκανα κάποιες αλλαγές στο σόου για να το κάνω ακόμα καλύτερο από πριν. Είμαι προσεκτικός για να μην πέσω σε μια ρουτίνα και αλλάζω τακτικά τη σειρά στη σκηνή.

Αυτή τη φορά παίζω τα ηλεκτρονικά μέρη με ένα sampler και ένα modular synth, θα συνοδεύομαι από 2 σπουδαίους τραγουδιστές και ένα συγκρότημα που ροκάρει.

Η Ελλάδα ήταν μια από τις πρώτες χώρες που μας προσκάλεσε για συναυλίες και θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που παίξαμε το τραγούδι «Castle in the snow», οι άνθρωποι σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν για αρκετή ώρα. Το ελληνικό κοινό είναι υπέροχο και το τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία.

Ζούμε πραγματικά σε μια δραματική εποχή (Drama Era είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ)  ;

Εξαρτάται από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Είμαι στην Καραϊβική αυτή τη στιγμή και όλα είναι αρκετά χαλαρά. Κάνω windsurfing κάθε μέρα και ο καιρός είναι καλός.

Είστε πολύ γνωστοί στην Ελλάδα και έχετε μια πολύ καλά εδραιωμένη βάση θαυμαστών. Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στην Ελλάδα;

Το αγαπημένο μου μέρος είναι ο Πειραιάς! Θα ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Λατρεύω αυτό το μέρος, το βρίσκω γοητευτικό.

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;

Την Μόνικα! Είμαι μεγάλος θαυμαστής της. Λατρεύω τη μουσική και τη δική της ατμόσφαιρα.

Τι πρέπει να περιμένουμε από τη μίνι περιοδεία του Ιουλίου;

Μια φανταστική παράσταση με σπουδαίους ερμηνευτές στη σκηνή! Θα παίξουμε όλα τα Kadebostany’s Classic κομμάτια καθώς και μερικά νέα πράγματα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Έχουμε καλή φήμη στη ζωντανή σκηνή και για μένα είναι σημαντικό να ανεβάζω πάντα το επίπεδο κάθε χρόνο.

Πώς προέκυψε το «Take me to the moon»; Τι συναισθήματα θέλετε να περάσετε με αυτό το τραγούδι;

Έγραψα το τραγούδι μαζί με την καλλιτέχνη Valeria Stoica.

Ήθελα να μιλήσω για κάποιον που θέλει να ξεφύγει από τη γη για έναν καλύτερο κόσμο. Συναισθηματικά εμπνεύστηκα από το τραγούδι του David Bowie «Space oddity».

Επίσης, θέλω πάντα να φτιάχνω τραγούδια που μοιάζουν με κλασικά λαϊκά τραγούδια αλλά με μια μοντέρνα πινελιά! Για μένα αυτό είναι το μέλλον.

Τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα σεζόν;

Μόλις τελείωσα το επόμενο single!

Θα είναι πολύ διαφορετικό με πολλή ενέργεια! Θα κάνουμε και  ένα βίντεο και ανυπομονώ να το κυκλοφορήσω. Θα παίξουμε αυτό το τραγούδι αποκλειστικά στην περιοδεία μας στην Ελλάδα, οπότε ελάτε να μας δείτε ζωντανά. Μην φοβάστε τους περιορισμούς.

Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας!

26.07 – Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη

27.07 – Akontisma – Καβάλα

28.07 – Gazarte – Αθήνα

29.07 – Gazarte – Αθήνα

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024