Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η γυμνή σκηνή που «κόπηκε» από τις ταινίες

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η γυμνή σκηνή που «κόπηκε» από τις ταινίες

Την αποκάλυψη έκαναν δυο ιδιαιτέρως αγαπητά... hobbits

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έκαναν δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο Dominic Monaghan και ο Billy Boyd, δηλαδή οι κινηματογραφικοί Merry και Pippin στην τριλογία Lord of the Rings του Peter Jackson, ξεκίνησαν δικό τους podcast αφιερωμένο στην εμπειρία τους στις οσκαρικές ταινίες και επισκέφθηκαν το Late Show With Stephen Colbert για να το προωθήσουν.


Στη διάρκεια της εμφάνισής τους στην εκπομπή, συζήτησαν για το γεγονός ότι ορισμένοι λάτρεις των ταινιών έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγουν υπογραφές για να εξασφαλίσουν ότι η σειρά που θα στηριχτεί στα βιβλία και θα προβληθεί στο Amazon δεν πρόκειται να περιλαμβάνει γυμνές σκηνές.

Σύμφωνα με τους ηθοποιούς, λοιπόν, μπορεί οι ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών να μην είχαν εντέλει καθόλου γυμνό, λίγο έλειψε όμως να υπάρξει σε μια σκηνή.

«Κοίτα να δεις, παραλίγο και θα είχε υπάρξει γυμνό στις ταινίες», είπε ο Boyd. «Η Philippa Boyens είχε γράψει μία σκηνή – γιατί κάναμε φάρσες και πειράζαμε τον κόσμο – και μας είχε πει, “υπάρχει μία σκηνή που γυρίζουμε την επόμενη εβδομάδα με τους Ents.

»Ο Merry και ο Pippin είναι πάνω στον Treebeard, εκείνος τρομάζει και τινάζει τα κλαδιά του οπότε σας ρίχνει κάτω, και καθώς πέφτετε ανάμεσα σε όλα τα κλαδιά, μέχρι να φτάσετε στο έδαφος έχετε μείνει γυμνοί. Και ο Merry γυρνάει στον Pippin και λέει, κάνει κρύο ε; Και ο Pippin λέει, κράτα με Merry”».

Πρόκειται προφανώς για μία αστεία σκηνή που, όπως τόνισε ο Colbert διαβάζοντας ένα απόσπασμα των βιβλίων, δεν έρχεται σε αντίθεση με τις προθέσεις του Tolkien που είχε ούτως ή άλλως συμπεριλάβει μία σκηνή με ανέμελα, γυμνά Hobbits.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024