Alcatrash: Με ερωτηματικό η συνεργασία τους με τον Τριαντάφυλλο
Θα τους δούμε μαζί τη νέα σεζόν ή όχι;
Στην προετοιμασία τους για τα βραβεία Mad μίλησαν στο «Πρωινό» οι Alcatrash. Παράλληλα, απάντησαν στο αν τη νέα σεζόν θα «παντρευτούν» με τον Τριαντάφυλλο.
«Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα βραβεία Mad. Θα πούμε μαζί με τον Τριαντάφυλλο το “Σπάω τα ρολόγια”. Είμαστε στη φάση που τώρα το γράφουμε. Η πρόταση ήρθε από την εταιρεία μας και είπαμε αμέσως το “ναι”. Έτσι και αλλιώς παίζουμε τον Τριαντάφυλλο πάρα πολλά χρόνια, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα από εμάς», είπαν αρχικά.
Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν με τον Τριαντάφυλλο απάντησαν: «Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και κάποια πρόταση προς το παρόν».
Φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περάσει και στα προσωπικά με τον Πέτρο Πυλαρινό να απαντά για τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου. «Κανένας από τους δύο δεν μαγειρεύει στο σπίτι, κάνουμε συνέχεια ντελίβερι. Κατά πάσα πιθανότητα, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον «Τροχό της Τύχης», θα βρει νέα τηλεοπτική στέγη. Θα είναι στην τηλεόραση αν όλα πάνε καλά. Καλή της επιτυχία. Μου ζητάει τις συμβουλές μου, αλλά μετά κάνει ότι γουστάρει».
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πώς έγινε το ατύχημα



