Τατάρ: Η Τουρκία μας έδωσε 190.000 δόσεις εμβολίων και η ΕΕ 30.050
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι ο αγώνας κατά της Covid-19 ήταν επιτυχής και ευχαρίστησε τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την υποστήριξη.
Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι τα κατεχόμενα έχουν λάβει 190.000 δόσεις εμβολίων από την Τουρκία και 30.050 από την ΕΕ.
Ευχαρίστησε τον Ερντογάν
Σε δήλωσή του ανέφερε ότι ο αγώνας κατά της COVID-19 ήταν επιτυχής και ευχαρίστησε τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την υποστήριξη.
Αναφορά έκανε ο κ. Τατάρ και στην επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στις 4 Ιουνίου με την εφαρμογή των ίδιων μέτρων κατά της COVID-19 και από τις δύο πλευρές.
«Ετσι, διασφαλίστηκε ότι οι πολίτες της τδβκ και πολίτες τρίτων χωρών θα μπορούν να περάσουν τις πύλες συνόρων χωρίς διακρίσεις κάτω από το δικαίωμα της ελευθερίας διακίνησης», όπως είπε, αναφερόμενος στα κατεχόμενα και στα σημεία διέλευσης.
Πηγή: philenews.com/ΚΥΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονία 50χρονου προέδρου κοινότητας με καραμπίνα
- Mercosur: Υπογράφεται σήμερα η ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ΕΕ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη
- Λάρισα: «Καμπάνα» σε γιατρό για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που οδήγησε σε θάνατο