MasterChef τελικός: Γιατί… ξίνισε η Μαργαρίτα;
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης είναι οι δυο φιναλίστ του μεγάλο τελικού του MasterChef και έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης είναι οι δυο φιναλίστ του μεγάλο τελικού του MasterChef και έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef.
Μετά τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία, όπου και επικράτησε η Μαργαρίτα, οι δυο παίκτες βρέθηκαν στη Χαλκιδική και σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα ξεχωριστό γεύμα με τρία πιάτα για τους κριτές και τους καλεσμένους τους.
Το επεισόδιο ξεκίνησε με την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, όπου προς έκπληξη της Μαργαρίτας θα έπρεπε να μοιραστεί το ίδιο διαμέρισμα με τον Διονύση. Η «ξινίλα» της παίκτριας ήταν εμφανής όταν ο Διονύσης της αποκάλυψε πως θα μείνουν στην ίδια σουίτα.
Ωστόσο, γρήγορα άλλαξε γνώμη, όταν είδε πως το δωμάτιο που τους παραχώρησαν ήταν… υπερπαραγωγή.
Η άφιξη ολοκληρώθηκε με ποδηλατάδα και κόντρες, πριν από την έναρξη της δοκιμασίας.
Δείτε όσα συνέβησαν
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
