Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γωγώ Τσαμπά: «Όσο κομπόδεμα κι αν είχα τελείωσε»

Γωγώ Τσαμπά: «Όσο κομπόδεμα κι αν είχα τελείωσε»

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όπως όλοι οι καλλιτέχνες την περίοδο της πανδημίας, καθώς έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει, αναφέρθηκε η Γωγώ Τσαμπά, μιας και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για τους καλλιτέχνες.

Όπως ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς της έχει να κάνει με τα πανηγύρια που πέρσι το καλοκαίρι δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην εκπομπή Pop Up στον Alpha, και αναφέρθηκε επίσης στα κιλά που έχασε αλλά και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κατά καιρούς λόγω της κούρασης από τη δουλειά της.

«Θα πω μια φράση μόνο όσο κι αν ακουστεί βλάχικη ή όπως αλλιώς ακουστεί… Νομίζω ότι τα πανηγύρια τα φορέσαμε τα γυαλιά! Νομίζω το λέει η απάντηση μου. Τραγουδάω και 8 ώρες σερί. Είναι πάρα πολλές οι ώρες. Αυτό που αγαπάω πιο πολύ είναι η επαφή οπότε το να είμαι καλή τραγουδίστρια και να το λέω εγώ, δεν με ωφελεί κάπου.

Άρα, εφόσον τόσος κόσμος στερείται για να έρθει να με ακούσει, εμένα με ευχαριστεί, με ικανοποιεί, με γεμίζει και δεν με νοιάζει καθόλου» είπε σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της δουλειάς και συμπλήρωσε:

«Δεν λέω πως έφτασα τα όρια μου. Αν φτάσω, θα πάω στο νοσοκομείο όπως και έχει συμβεί. Κάθε καλοκαίρι μια δυο επισκέψεις θα τις κάνω ανά την Ελλάδα από υπερκόπωση. Όταν δουλεύεις 3 μήνες, όμως, τον χρόνο τα χρήματα τελειώνουν. Όσο κομπόδεμα κι αν είχα, τελείωσε».

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά έκανε αναφορά και στην ζωή της στον Ορχομενό καθώς και στους λόγους που δεν ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024