Σπίτι με το MEGA: «Σμαράγδια και ρουμπίνια» αλλά και «Μια φωτιά στην άμμο» από τον Στέλιο Ρόκκο
Ένα από τα τραγούδια που τον καθιέρωσε επέλεξε ο Στέλιος Ρόκκος για ζεστάνει το κοινό από την αρχή της μουσικής βραδιάς στο «Σπίτι με το MEGA»
Το τραγούδι είναι από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το 1994 και είναι η δεύτερη προσωπική δουλειά του καλλιτέχνη.
Μια υπέροχη μπαλάντα που έχει σημαδέψει την καριέρα του καθώς είναι από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του και ουσιαστικά με αυτή συστήθηκε στο ευρύ κοινό.
Δέκα χρόνια αργότερα βγήκε το άκρως καλοκαιρινό «Μια φωτιά στην άμμο» σε μουσική του Mike Oldfield και στίχους του Θάνου Παπανικολάου που τραγούδησε μόνο για το κοινό του MEGA ο Στέλιος Ρόκκος.
- Καναδάς: Η κυβέρνηση κάλεσε τους εκπροσώπους ασφαλείας της OpenAI, αναφορικά με ένοπλη επίθεση σε σχολείο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]
- Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «χρυσή» αλλαγή τον Σέσκο
- Greece at The Top in Agricultural Added Value in EU
- Τραμπ: Διαψεύδει ότι ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ διαφωνεί με έναν πόλεμο στο Ιράν
- Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας, Αρτάν Γκρούμπι
