Επιμένει η ΕΟΚ για εκλογές την Κυριακή παρά την απαγόρευση
Τι κι αν η αστυνομία απαγορεύει τις εκλογές της ΕΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο; Η ομοσπονδία με ανακοίνωσή της τονίζει πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί
Η Ελληνική Αστυνομία με απόφασή της έκανε γνωστό πως απαγορεύει για λόγους ασφαλείας τις εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου, ωστόσο από την προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας τονίζεται πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά «σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο» και μάλιστα καλεί «… τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας σύγχυσης ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, σύμφωνα και με την από 28/5/2021 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, ότι η επικείμενη Γ.Σ. της 30/5/2021 «θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» κανονικά σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο.
Καλούμε τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι