Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Έκλεισε στη Βαλένθια ο Μπορδαλάς που είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ

Έκλεισε στη Βαλένθια ο Μπορδαλάς που είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ

Στη Βαλένθια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Μπορδαλάς, του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί και με την ΑΕΚ.

Νέος προπονητής της Βαλένθια θα πρέπει να θεωρείται ο Χοσέ Μπορδαλάς. Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, ο 57χρονος τεχνικός θα αποχωρήσει από τη Χετάφε, καθώς φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τις «νυχτερίδες» και αναμένεται να βρεθεί αύριο στα γραφεία της ομάδας για να κλειδώσει το deal.

Όπως αναφέρει η DeportsesCopeValencia, η Βαλένθια χρειάστηκε να τα βρει τόσο με τον ίδιο τον Μπορδαλάς, όσο και με τη Χετάφε, καθώς ο 57χρονος είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης που τον κρατούσε στην πρωτεύουσα έως το καλοκαίρι του 2022.

Έτσι, ο Μπορδαλάς θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για να υπογράψει το συμβόλαιο με την καινούργια του ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο