Επίσκεψη Δένδια στη Ρωσία: Η συγκίνηση του ΥΠΕΞ με τα μικρά Ελληνόπουλα
Ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν παιδάκια ντυμένα με παραδοσιακές ελληνικές στολές
O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Γκελεντζίκ, πόλη με μακραίωνη ελληνική παρουσία, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με μέλη της ελληνικής ομογένειας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο τwitter.
Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος της επίσκεψης του κ. Δένδια στη Ρωσία, στο Γκελεντζίκ και την Ανάπα, πόλεις στα παράλια του βορείου Ευξείνου Πόντου με μακραίωνη ελληνική παρουσία.
Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν παιδάκια ντυμένα με παραδοσιακές ελληνικές στολές.
«Είναι συγκινητικό να ακούς στο Γκελεντζίκ «καλημέρα» στα ελληνικά από παιδικές φωνές» είπε ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
Δείτε την ανάρτηση
Είναι συγκινητικό να ακούς στο Γκελεντζίκ «καλημέρα» στα ελληνικά από παιδικές φωνές. pic.twitter.com/Uf1TmKfRzr
— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 25, 2021
- Εύβοια: Αστυνομικός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του – Μάρτυρες τα ανήλικα παιδιά τους
- «Βιολάντα»: Η στιγμή της σύλληψης του ιδιοκτήτη – Τι αντιμετωπίζει μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου
- Super League 2: Άλμα ανόδου ο Ηρακλής, ξέφυγε με +4 από Αναγέννηση και Νίκη (vid)
- Νικόλ Κίντμαν: Μόνη στο κρεβάτι στον πρώτο Βαλεντίνο μετά το πολύκροτο διαζύγιο – «Happy Galentine’s»
- Αγίου Βαλεντίνου: Κορυφώνεται η κίνηση στα καταστήματα – Ουρές σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία
- Η Μελόνι «δεν συμμερίζεται» την κριτική του Μερτς στο MAGA – Η Ιταλία στο «Συμβούλιο Ειρήνης» ως παρατηρητής