Survivor: Νέο deal για Σάκη και Μαριλένα – Βonus για το love story τους
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο Survivor
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν έρθει εδώ και αρκετό καιρό, με το love story τους στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Survivor και φαίνεται πως η παράταση του παιχνιδιού δημιουργεί νέα δεδομένα.
Μετά από την αποχώρηση του James και του Νίκου, όλοι οι παίκτες έκαναν νέα οικονομική συμφωνία, όπως μετέδωσε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας.
«Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου.
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία.
Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», είπε ο Αλέξης Μίχας.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει την μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία


