
Πειραιάς: Υπερσύγχρονα παγκάκια για άτομα με ειδικές ανάγκες
Τα έξυπνα παγκάκια έχουν σκίαστρα, φωτοβολταϊκό και δυνατότητα φόρτισης κινητού. Στον πίνακα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα
Δυο υπερσύγχρονα παγκάκια ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες τοποθέτησε στο Πασαλιμάνι ο δήμος του Πειραιά.
Τα έξυπνα παγκάκια έχουν σκίαστρα, φωτοβολταϊκό και δυνατότητα φόρτισης κινητού. Στον πίνακα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα.
Μάλιστα, στα εν λόγω παγκάκια έχει τοποθετηθεί και ηχητικό σύστημα προκειμένου να ακούγεται μουσική.
Ο δήμος Πειραιά συνεχίζει τις καινοτόμες δράσεις του προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι της πόλης.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Σιμόνε Σότσα: Την Παρασκευή AVAR στην Ιταλία, την Κυριακή διαιτητής στην Τούμπα
- Αμπελόκηποι: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 72χρονη που λειτουργούσε παράνομο γηροκομείο – «Θα την πετάξω στα σκουπίδια»
- Υποκλοπές: Παραίτηση Τζαβέλλα ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
- Πρωθυπουργός ντελιβεράς ιδιωτικών συμφερόντων
- Το ποδόσφαιρο στα χνάρια του μπάσκετ – Court seats για πολύ «γερά» πορτοφόλια στο Μουντιάλ
- Μέσα Μεταφοράς: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο – Ποιες οι νέες ποινές



