Την απογοήτευση του για την έκβαση της φετινής σεζόν εξέφρασε ο Λιβάι Γκαρσία, στέλνοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας.
Έναν πολύ μικρό απολογισμό έκανε ο 23χρονος άσος της Ένωσης μέσω ενός ποσταρίσματος στα social media, ενώ δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε και έκλεισε με μήνυμα… επιστροφής της ομάδας του.
Το μήνυμα του νεαρού εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο:
«Απογοητευμένος όπως όλοι οι άλλοι, αλλά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία. Θα επιστρέψουμε».
Ο ΠΑΟΚ Β΄ έκλεισε τη σεζόν στα πλέι άουτ του Α' ομίλου της Super League με άνετο 3-1 απέναντι στον Μακεδονικό και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η κατάταξη.
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ο Τέιλορ Φριτζ χώρισε με την Μόργκαν Ριντλ – Τα έξι χρόνια κοινής πορείας και το άδοξο φινάλε του πιο cool ζευγαριού στο παγκόσμιο τένις.
Η Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης, καθώς στο 31’ προηγούνταν 3-0, και παραμένει δεύτερη, με τη Μπάγερν να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Η Φράιμπουργκ έχασε την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη