Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία - Ποιοι άλλοι δύο παίκτες ή παίκτριες του Survivor θα είναι υποψήφιοι/-ες μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη;
Τα αγωνίσματα ασυλίας έχουν γίνει πλέον ατομικά, γεγονός που έχει φέρει τα πάνω κάνω στο Survivor.
Πολλές ήταν οι ανατροπές που είχαμε το βράδυ της Δευτέρας, με τους παίκτες να αγωνίζονται για πρώτη φορά ατομικά. Όλοι μπήκαν στο στίβο μάχης με ένα ξεκάθαρο στόχο και αυτός ήταν να πάρουν το κολιέ και να μην ψηφιστούν το βράδυ στο συμβούλιου.
Νικητής βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έπαιξε στρατηγικά και «έδειξε» τον Σάκη Κατσούλη, ενώ από την κάλπη υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Τριαντάφυλλος.
Ποιος θα κερδίσει την ασυλία απόψε
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης θα είναι ο νικητής του αγωνίσματος ασυλίας στο επεισόδιο της Τρίτης. Όσον αφορά στους δύο παίκτες που θα πάρει μαζί του στο φαγητό, η μία σίγουρα θα είναι η Μαριαλένα.
Πάντως, παρά τη νίκη του, παραμένει και ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Εντωμεταξύ, απόψε πάλι θα έχουμε τη διαδικασία ψηφοφορίας και ο Σάκης θα επιλέξει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.
Οι τέσσερις υποψήφιοι
Δίπλα στο δίδυμο Κατσούλη – Τριαντάφυλλου, θα βρεθεί η Νικολέτα και η Μαριαλένα. Για πρώτη φορά Σάκης, Μαριαλένα και Νικολέτα θα είναι υποψήφιοι, δίπλα στον… μπαρουτοκαπνισμένο «Ντάφυ». Η πρώτη θα βγει από την κάλπη, ενώ τη δεύτερη θα την «δώσει» ο Κατσούλης.
Φαβορί για να μείνει, για άλλη μια φορά στο παιχνίδι, είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ Σάκης και Μαριαλένα φαίνεται να έχουν σίγουρη τη θέση τους.
Η Νικολέτα έχει το λιγότερο κοινό έξω ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις και φαντάζει πως θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
