
Survivor: Γίνεται χαμός στον Άγιο Δομίνικο – «Μας πρήζετε τα… ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη»
Ατομικές είναι πλέον οι ασυλίες στο Survivor, με το ενδιαφέρον να έχει χτυπήσει «κόκκινο» και τις στρατηγικές των παικτών -προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο- να έχουν... πάρει φωτιά
Ατομικές είναι πλέον οι ασυλίες στο Survivor, με το ενδιαφέρον να έχει χτυπήσει «κόκκινο» και τις στρατηγικές των παικτών -προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο- να έχουν… πάρει φωτιά.
Αυτός που κέρδισε την ασυλία χθες ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος… έβγαλε στον τάκο τον Σάκη δίπλα στον Τριαντάφυλλο που είχαν ψηφίσει άπαντες προηγουμένως.
Κακός χαμός…
Πριν από την έναρξη της δεύτερης ασυλίας το κλίμα μύριζε μπαρούτι στον απόηχο του συμβουλίου. Η Μαριαλένα στράφηκε εναντίον του Ασημακόπουλου με εκείνον να της λέει συνεχώς ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό που έκανε αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό.
Οι τόνοι ανέβηκαν και η παραλία θύμισε… πολεμικό τοπίο.
«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάλω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;» ακούστηκε, μεταξύ άλλων.
- Λουτσέσκου: «Πάνω μας έχει περάσει ένας τυφώνας, είναι δύσκολο αλλά είμαστε εδώ»
- To φετινό βραβείο του World Press Photo ανήκει σε μια οικογένεια που διέλυσε η ICE
- AI λύκος τρομοκράτησε τη Νότια Κορέα – Συνελήφθη ο δημιουργός του
- Ο Μουρίνιο, η Ρεάλ και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα
- Άρης: Το ένδοξο παρελθόν (Γκάλης) συναντά το σπουδαίο παρόν (Αντετοκούνμπο) και μαζί θα ορίσουν το μέλλον
- Υποκλοπές: Ανησυχία ΔΣΑ για την καθυστέρηση στη δικαστική διερεύνηση – Προειδοποιεί για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων


