
MasterChef: «Βγήκαν τα μαχαίρια» με τον Διονύση και τις εντάσεις που δημιουργεί
O Διονύσης διατηρεί την αντιπαλότητά του με την Μαρίνα
Η τελευταία ομαδική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο MasterChef κι η ηττημένη ομάδα θα είναι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση.
Ο Διονύσης Σαρακίνης ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας είχε την δυνατότητα να επιλέξει πρώτος το χρώμα της ομάδας του, τους παίκτες της ομάδας του αλλά και τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Το γεγονός ότι επέλεξε ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας την Μαρίνα Ντεμολλάι που δεν συμπαθεί, δεν έκανε σε πολλούς εντύπωση και τα σχόλια άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν.
Αρχικά η Μαρίνα ανέφερε ότι το κάνει επειδή σε κάθε δοκιμασία που είναι αντίπαλοι, μένει πίσω της και θέλει να την κερδίσει ενώ ο Παύλος Χάππιλος έδειξε να εκνευρίζεται με τον τρόπο που κινείται: «Σε πιστέψαμε Διονύση. Πες ότι σκέφτομαι στρατηγικά, θέλω να φύγει ή την θεωρώ αδύναμη. Τα ξέρει κι η ίδια… Η ομάδα μου πέρα από τον Διονύση, που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει, δεν με ενοχλεί. Αλλά εντάξει πηγαίνουμε προς το τέλος και δεν έχω επιλογές.»
Οι χειρισμοί του Διονύση έχουν καταφέρει να τον κάνουν ιδιαίτερα αντιπαθή στο MasterChef.
Δείτε το απόσπασμα

- Στενά του Ορμούζ: Πετρελαιοφόρο πήρε φωτιά αφού χτυπήθηκε από βλήμα
- Λίβανος: Συγκαλείται εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τον θάνατο των κυανοκράνων
- Οι 20 πρώτοι στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Καρχιμάκης, Γλαβίνας, Διαμαντοπούλου στην πρώτη τριάδα
- Τέξας: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε καθηγήτρια και αυτοκτόνησε
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια
- Γυναικείος αθλητισμός: Η νέα «χρυσή» επενδυτική αγορά με εκρηκτική ανάπτυξη


