Τρίκαλα: Ζευγάρι παντρεύτηκε με φορεσιές και έθιμα από την εποχή του 1821
Οι φορεσιές του γαμπρού, της νύφης, του κουμπάρου και των φίλων είναι εκείνης της εποχής και πολλές από αυτές καθώς και τα κειμήλια και άρματα που φέρουν είναι αληθινά από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.
Ζευγάρι από τα Τρίκαλα, την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, την ημέρα του γάμου του, θέλησε να τιμήσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Πραγματοποίησε τον Γάμο του τηρώντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις και ακόμα και οι φορεσιές του Γαμπρού, της νύφης, του κουμπάρου και των φίλων είναι εκείνης της εποχής και πολλές από αυτές καθώς και τα κειμήλια και άρματα που φέρουν είναι αληθινά από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο γάμος, που προβάλλεται στο βίντεο του UpStories, είναι αληθινός. Ο Απόστολος Κωσταρέλλος και η αγαπημένη του Αριάννα, με καταγωγή από τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας παντρεύτηκαν, στον Βυζαντινό Ναό της Πόρτας Παναγιάς λίγο έξω από τα Τρίκαλα.
Ο γαμπρός ξεκίνησε από το χωριό του, το Γοργογύρι, αρματωλός, ενδεδυμένος με παραδοσιακή φορεσιά και καβάλα στο άλογο έφτασε με τον αδελφικούς του φίλους και κουμπάρους του Άλκη Αργυρίου και Στέφανο Πολυγένη , έπειτα από 3 ώρες πορείας μέσα στο δασος στο Ναό για το μυστήριο.
Εκεί υποδέχθηκε τη νύφη η οποία έφτασε με άμαξα εποχής, που όμοιά της δεν έχει εμφανιστεί ξανά στα Τρίκαλα. Ακολούθησε η τέλεση του Ιερού Μυστηρίου παρουσία ελαχίστων προσκεκλημένων, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό.
- Ξέρω τι θα κάνεις το βράδυ: Η συνήθεια για ένα καλύτερο πρωινό
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)




























































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442