
Εύσημα Τουσκ σε Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας
Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στάθηκε στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση και συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά ζητήματα, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 και 25 Μαΐου στις Βρυξέλλες
Πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Ντόναλντ Τουσκ είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Tουσκ για την πορεία της πανδημίας και τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του εμβολιασμού και την επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας.
Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στάθηκε στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση και συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά ζητήματα, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 και 25 Μαΐου στις Βρυξέλλες. Παράλληλα, τέθηκαν στο τραπέζι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η πορεία του μεταναστευτικού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου και η σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του προέδρου του ΕΛΚ Beata Turska.
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
