Survivor: Αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού
Έρχονται εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.
Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο ξεπερνώντας καθημερινά διάφορα εμπόδια είτε αυτά είναι η πείνα είτε ο στίβος μάχης. Μέχρι στιγμής άλλοι τα έχουν καταφέρει καλύτερα άλλοι όχι και τόσο όσο θα ήθελαν.
Στα επόμενα επεισόδια θα κληθούν να υπερβούν τα όριά τους, καθώς οι κανόνες θα αλλάξουν και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Κοινώς, θα είναι όλοι εναντίον όλων. Ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται μόνος του για την παραμονή του στο ριάλιτι. Όμως πότε θα γίνουν οι αλλαγές; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», το Survivor πρόκειται να γίνει ατομικό σε δύο με τρεις εβδομάδες, δεν θα είναι στους δέκα παίκτες αλλά στους οκτώ.
«Όταν λέμε ατομικό εννοούμε πως δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, φιλίες και κλίκες. Ο καθένας θα αγωνίζεται μόνος του. Δηλαδή θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη. Θα παίξουν και απέναντι π.χ. ο Τζέιμς με τον Νίκο ή ο Σάκης με την Μαριαλένα. Θα φτάνουν στους δυο κι εκεί ο νικητής θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Έτσι, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, αφού αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης. «Αν για παράδειγμα παίξει ο Σάκης με την Μαριαλένα ο καθένας θα προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του όσο και αν είναι ζευγάρι».
Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν:
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες


