MasterChef: Επική ντρίπλα Κουτσόπουλου – «Δεν έχει πάει γήπεδο ποτέ o άνθρωπος»
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, αφού δεν μπόρεσε να δώσει το «σύνθημα» για την έναρξη της μαγειρικής.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, αφού δεν μπόρεσε να δώσει το «σύνθημα» για την έναρξη της μαγειρικής.
Αυτήν την φορά, στο στόχαστρό του πειραχτηριού του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού Star, βρέθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Λίγο πριν να ξεκινήσει η δοκιμασία για τα τρία διαφορετικά πιάτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατώντας μία καραμούζα θα έδινε το «σύνθημα» για να ξεκινήσουν οι ομάδες να μεγειρεύουν.
Όμως δεν κατάφερε να πατήσει την κόρνα με την πρώτη και όπως ήταν αναμενόμενο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον τρόλαρε.
«Δεν έχει πάει γήπεδο ποτέ ο άνθρωπος» του είπε χαρακτηριστικά ο «θείος Λεό» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.
Τελικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τα κατάφερε και η δοκιμασία άρχισε.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Χυδαία επίθεση Φωτήλα: «Θα σου πω, πώς θα ξεβρακώσεις τον Πελετίδη» (βίντεο)
- Πέρασε έναν χρόνο δεμένος με σχοινί σε μια φίλη του – Είναι ο Τέτσινγκ Χσι ο πιο ακραίος περφόρμερ που υπήρξε ποτέ;
- Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση της Λόρας με τον πατέρα της – Εξαφανισμένη για ένατη μέρα η 16χρονη
- Κεντρικές παραλίες της Τήνου γίνονται πλέον πλήρως προσβάσιμες
- Η αποστολή της Eθνικής Γυναικών στο πόλο για την κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία
- Στην Θεσσαλονίκη για την Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας – Συναντήσεις με τον δήμαρχο Αγγελούδη και τον Μητροπολίτη Φιλόθεο