Τάσος Ξιαρχό: «Δεν αποχώρησα από τη Φάρμα, έπρεπε να φύγω»
Ο Τάσος Ξιαρχό μιλάει στο Πρωινό για την εμπειρία του στη Φάρμα και τη ζωή του!
Ο Τάσος Ξιαρχό δεν αποκάλυψε πολλά.
Όμως, αυτά που είπε δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για το τι συνέβη στη Φάρμα.
«Δεν αποχώρησα, έπρεπε να φύγω. Δύο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς γιατί είχαν γίνει κάποια θέματα τα οποία ήταν αρκετά και στο τέλος έφυγα για έναν άλλον λόγο. Καλά που έφυγα γιατί δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα.
Νομίζω ότι δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που με είχαν ενημερώσει από την παραγωγή δεν θα γίνει, έγινε και δεν μου άρεσε καθόλου», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέμειναν στις ερωτήσεις τους, ώστε να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει γίνει. : «Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δυστυχώς, γιατί υπάρχει η ρήτρα στη μέση. Θα σας πω μόνο ότι επτά ώρες ήμουν εκτός Φάρμας και συζητούσα. Ξαναμπήκα μέσα για να δω τι θα κάνω και το επόμενο βράδυ έφυγα. Μάλλον αυτό που ζήτησα δεν μπορούσε να γίνει», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.
Δείτε το βίντεο
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του Τριφυλλιού
- Γαλατασαράι-Σάμσουνσπορ 3-2: Λύγισε στο φινάλε η αντίπαλος της ΑΕΚ
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα Τρίκαλα
- Ο Κίλιαν Μέρφι και οι σκληροτράχηλοι «Peaky Blinders» από το Μπέρμινχαμ επιστρέφουν στις οθόνες μας
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα
