
House of Fame: «Στα δώσαμε όλα και δεν μας έδωσες τίποτα» – Μαλλιά-κουβάρια στην ακαδημία
«Πάλι θα επαναλάβω και θα γίνω βαρετή. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να πω. Δεν έχω...»
Την εμφάνιση της Μαριάννας στο τελευταίο House of fame Live κλήθηκαν να αξιολογήσουν οι καθηγητές της στο επεισόδιο της Δευτέρας.
Η Πέννυ Μπαλτατζή, ωστόσο, δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της σχετικά με την ανύπαρκτη πρόοδο της σπουδάστριας στη μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ όσον αφορά τις φωνητικές της δυνατότητες.
Κάτι που συμμερίστηκε πλήρως, στη συνέχεια, ο Πάνος Μεταξόπουλος.
«Δεν ξέρω τι να πω πια»
Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή της εμφάνισης που πραγματοποίησε η Μαριάννα Κάρα στη σκηνή, η Πέννυ Μπαλτατζή αρκέστηκε να δηλώσει «πάρα πολύ ωραίο χορευτικό… Τι να πω… Πάρα πολύ ωραίο χορευτικό. Με μάγεψε το χορρευτικό και ήταν και φανταστικό το σκηνικό σου».
«Έχω αδειάσει… Νιώθω ότι είμαι άδεια πια. Έτσι αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι να πω πια» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής στο House of fame. «Πάλι θα επαναλάβω και θα γίνω βαρετή. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να πω. Δεν έχω».
«Στα δώσαμε όλα και δεν μας έδωσες τίποτα! Πόσο κρίμα» ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.
Αμέσως μετά την κριτική, η Μαριάννα Κάρα δεν άντεξε και θέλησε να αποχωρήσει από την αίθουσα διδασκαλίας ξεσπώντας σε κλάματα!
Δείτε το απόσπασμα

- Θεσσαλονίκη: 44χρονος χτύπησε τον 73χρονο πατέρα του – Τον απείλησε με καραμπίνα
- NBA: Επίδειξη δύναμης και «σκούπα» των Θάντερ στους Λέικερς (vids)
- Εργαζόμενοι: Οκτώ στους δέκα βιώνουν έντονο στρες στον εργασιακό χώρο, σύμφωνα με έρευνα
- Κάτω Τιθορέα: Με χειροβομβίδες και βαρύ οπλισμό «πιάστηκαν» οι ληστές της τράπεζας
- Οι σωματοφύλακες της διαπλοκής και οι ταγματασφαλίτες της διαφθοράς
- Χάρπερ Μπέκαμ: Αγωνία για τη 14χρονη γόνο – Project Harper, Πάρις Χίλτον και το «σύνδρομο της κληρονόμου»


