Στο House of fame της Δευτέρας, όταν οι σπουδαστές έπρεπε να αξιολογηθούν από τους καθηγητές τους για την εμφάνιση που παρουσίασαν στο τελευταίο live, η κατάσταση ξέφυγε σε κάποιο σημείο. Τότε που ο Πάνος Μεταξόπουλος ήρθε η ώρα να εκφράσει την άποψη του για τον Άρη Βανταράκη

Στο House of fame της Δευτέρας, όταν οι σπουδαστές έπρεπε να αξιολογηθούν από τους καθηγητές τους για την εμφάνιση που παρουσίασαν στο τελευταίο live, η κατάσταση ξέφυγε σε κάποιο σημείο. Τότε που ο Πάνος Μεταξόπουλος ήρθε η ώρα να εκφράσει την άποψη του για τον Άρη Βανταράκη.

Ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας σημείωσε, αρχικά, προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο πως «αληθεύει ότι μετά το τραγούδι σας πιάσατε την κυρία Πέννυ και της είπατε συγνώμη που δεν έκανα σωστά την τοποθέτηση γιατί σκεφτόμουν τα λόγια; Και είναι αυτή δικαιολογία στη δασκάλα σου; Μάλιστα… Ωραία… Είσαι κακός σε αυτό, πολύ κακός. Για να είσαι επαγγελματίας σε αυτό είσαι πολύ κακός. Στο λέω όσο πιο φιλικά μπορώ».

«Όταν πνίγομαι από οποιαδήποτε κατάσταση, είτε House of fame είτε οπουδήποτε, τι πρέπει να κάνω; Βγάζω από πάνω την ευθύνη, λέω πως δεν φταίω εγώ και λέω πως άλλος φταίει για το πρόβλημα μου. Άρα για αυτό τον λόγο είναι ανεπίτρεπτη η απάντηση σου βρε Άρη μου» πρόσθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος. «Κύριε Μεταξόπουλε, κοιτάξτε λίγο… Επειδή εδώ πέρα υπάρχουν φορές που με αυτά που λέτε συμφωνώ απόλυτα και υπάρχουν φορές θεωρώ ότι είστε πάρα πολύ υπερβολικός σε κάποια πράγματα. Είναι η δική μου άποψη» απάντησε ο Άρης Βανταράκης.

Όταν στη συνέχεια ο σπουδαστής θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για τη Βένια, μπαίνοντας κάπως στα «χωράφια» του διευθυντή του House of fame, ο Πάνος Μεταξόπουλος απασφάλισε. «Πολύ ωραία, κάθισε στη θέση μου Άρη μου. Δεν θα γινόμουν αυτό που κάνω. Εγώ βλέπω την αλήθεια αγόρι μου. Εγώ βλέπω πίσω από σένα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr