Survivor: Κανείς δεν περίμενε αυτούς τους υποψήφιους προς αποχώρηση
Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου κόκκινοι και μπλε στο Survivor της Τρίτης μετά το πέρας του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε ξανά η κόκκινη ομάδα.
Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου κόκκινοι και μπλε στο Survivor της Τρίτης μετά το πέρας του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε ξανά η κόκκινη ομάδα.
Έτσι, η ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.
Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Αλέξη Παππά.
Αμέσως μετά, ο Σάκης αποφάσισε να «δώσει» τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος και θα δοκιμάσει την δυναμική του απέναντι στους συμπαίκτες του!
Δείτε το βίντεο
- Καταδίκες στην Ισπανία για ρατσιστικές επιθέσεις στον Βινίσιους
- ΕΝΦΙΑ: Πώς θα πετύχετε έκπτωση 20% στον φετινό λογαριασμό – Οι δικαιούχοι
- US-exit: Οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από 66 διεθνείς οργανισμούς – Μια ηχηρή απουσία στον ΟΗΕ
- Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει …απειλή από τη Σαουδική Αραβία για τον Ντεμπελέ
- Αγία Παρασκευή: Νεκρός εντοπίστηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι
- Όρμπαν: Ακροδεξιοί ηγέτες τον προμοτάρουν εν όψει των εκλογών στην Ουγγαρία – Το κοινό βίντεο

