Δοκιμασία αποχώρησης  στο MasterChef, μετά την εβδομάδα των επιστροφών κι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έβαλαν τα δυνατά τους

Δοκιμασία αποχώρησης  στο MasterChef, μετά την εβδομάδα των επιστροφών κι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές και τον guest κριτή.

Τι συνέβη;

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρία Λαζαρίδου και Παύλος Χάππλος επιστράτευσαν τις μαγειρικές τους γνώσεις για να έχουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, σε ένα πιάτο αντιγραφής με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο που τους ζητήθηκε από το chef, Νίκο Παπαστεργίου.

Ο Παύλος κι η Μαρία κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα περίπου, με τον Παύλο να μην τα πηγαίνει τόσο καλά στις τεχνικές λεπτομέρειες ενώ η Μαρία έκανε λάθος στην παρασκευή, που είχε επιπτώσεις τόσο στο οπτικό αποτέλεσμα και στο σχήμα των υλικών της όσο και στην γεύση. Μάλιστα η ίδια είχε μπερδέψει και τους βαθμούς που μαγείρευε κι αυτό της στοίχισε. Από την άλλη ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία κι έτσι ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Μαρία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr