Η Βίλλη που έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός και έχει σπουδάσει ψυχολογία και εγκληματολογία στο Λονδίνο, μιλάει για τα σχόλια που δέχτηκε από πρώην συμπαίκτες της, για τις φιλίες που αποκόμισε από το MasterChef αλλά και για την ξεχωριστή Μαργαρίτα Νικολαΐδη που θέλει πολύ να είναι η φετινή νικήτρια. Απολαύστε την σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο GossipTv.

Τι γεύση σου έχει αφήσει η εμπειρία σου στο MasterChef τελικά, τώρα που μπορείς να δεις τα πράγματα λίγο αποστασιοποιημένα;

Η εμφάνισή μου στο’’MasterChef’’ ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μου να ακολουθήσω το μονοπάτι της μαγειρικής. Κατανόησα ότι ερχόμενη σαν ερασιτέχνης με διακατείχε μια έντονη μαγειρική ανασφάλεια και έτσι επέτρεψα αυτό να γίνει στόχος σχολιασμού. Οι διαγωνιζόμενοι του 2021 είχαν εξαρχής αποδειχτεί αρκετά ανταγωνιστικοί και έντονοι χαρακτήρες, παρόλα αυτά εγώ εστιάζω στην ανεκτίμητη γνώση που απέκτησα και την πίστη στον εαυτό μου (ειδικά έπειτα από τη δοκιμασία αποχώρησης). Φαίνεται ότι με πείσμωσε η όλη εμπειρία και πάνω από όλα, βοήθησε πραγματικά να πιστέψω στις δυνατότητές μου. Έκανα απίστευτες φιλίες που ξέρω ότι θα έχουν διάρκεια και ανυπομονώ να κερδίσει τον τίτλο ένας άνθρωπος που να έχει μαγειρική αντίληψη, ευθύνη και που μπροστά του βάζει την αγάπη για τη μαγειρική.

Σε κατηγόρησαν λίγο πριν φύγεις για άνθρωπο που δημιούργησε κλίκες μέσα στο παιχνίδι. Τι απαντάς;

Είναι αστειότητες και κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω ότι σε έναν τόσο ανταγωνιστικό μαγειρικό διαγωνισμό, είχαμε ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση. Εγώ επέλεγα τον χρόνο αυτό να τον αφιερώνω στην κουζίνα του σπιτιού του Masterchef. Δεν δημιουργήθηκαν εκεί κλίκες αλλά φιλίες και αναπόφευκτα ανταλλαγή γνώσεων. Στην κουζίνα αυτή ετοιμάζαμε φαγητό και άλλες φορές πειραματίζονταν τα παιδιά και εγώ συμμετείχα, φιλετάραμε ψάρια, ανοίγαμε φρέσκα ζυμαρικά, φτιάχναμε προζύμι και μπορούσε οποιοσδήποτε ήθελε να συμμετέχει, όπως έκανε μια φορά και η Κωνσταντίνα.

Με τον Κωνσταντίνο, τον Τζιοβάνι, τον Νίκο καμιά φορά την Ηρώ, την Μαρία Φίλογλου, τον Τζαμαλή, Παύλο, Κωστή, Χριστίνα, Σερόπ μπαίναμε πάντα στην κουζίνα. Δεν ήθελαν όλοι να μοιραστούν γνώσεις και δεν είναι κατακριτέο, οπότε γιατί γίνονται οι ίδιοι δικαστές στις προτιμήσεις των υπολοίπων;

Τα στρατόπεδα χωρίστηκαν στη συνέχεια, εγώ δεν συμμετείχα. Είχα και έχω καλές σχέσεις με όλους ανεξαρτήτως χρώματος ομάδας και κράτησα αποστάσεις από όσους δεν άρεσε η παρουσία μου, βρίσκοντας στην κουζίνα του σπιτιού καταφύγιο.

Δέχομαι κριτική μόνο από τους σεφ που δοκίμαζαν τα πιάτα μου και για αυτή και μόνο την κριτική ήμουν προετοιμασμένη.

Δικαιωμένη νιώθω επειδή και τα μικρόφωνα πολλές φορές μαρτυρούσαν τις αληθινές προθέσεις και ορμώμενη από αυτό είναι ευκαιρία να αναφερθώ στο γεγονός με την Ηρώ. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ζήτησε η ίδια να δικαιολογήσει το λόγο που ψήφισε το Στέφανο και δεν ήθελε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο παρόλο που δεν έφερε ούτε εκείνος βαθμό. Δεν χειρίστηκα τα λόγια της Ηρούς, είχε ήδη πάρει μια απόφαση, δεν ήξερε πώς να την τοποθετήσει μπροστά στους κριτές, δεν ήθελε να φανεί ανυπόστατη η κίνηση της αυτή. Μέσα στο διαγωνισμό καλείσαι να επιλέξεις πολλές φορές να ψηφίσεις ανθρώπους που δεν θα ‘θελες, έτσι έγινε στην περίπτωση την δική μου και της Ηρούς, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις δεν χαλάνε για ψήφους.

Ποια παιδιά με τα οποία συνυπήρξες μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής δεν σε ενδιαφέρει και αν δεν τα ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου γιατί σε ενόχλησαν οι συμπεριφορές τους;

Με τα παιδιά από την μπλε ομάδα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, κάναμε πολλή παρέα μέσα στο σπίτι. Ήμασταν σαν οικογένεια. Είναι καταπληκτικοί μάγειρες με πάρα πολλές γνώσεις, φαντασία και όρεξη. Ήταν δάσκαλοι για μένα, με βοήθησαν πολύ, έμαθα πολλά από τα παιδιά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ! Φυσικά έκανα παρέα και με άτομα της αντίπαλης ομάδας, ένιωθα ότι βιώναμε μια μοναδική εμπειρία όλοι μαζί. Δεν είχα να χωρίσω κάτι μαζί τους και δεν τους έβλεπα ανταγωνιστικά. Ήθελα απλά να μπορέσω να είμαι υπολογίσιμη αντίπαλος και ως ένα βαθμό είχα κερδίσει τον σεβασμό τους γιατί έβλεπαν ότι προσπαθούσα.

Προφανώς υπήρχαν άτομα που αναρωτιόντουσαν για την παρουσία μου στο διαγωνισμό και αμφέβαλλαν για τις ικανότητές μου αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω. Άλλωστε το Masterchef ξεκίνησε με 24 διαφορετικούς χαρακτήρες και σαν μια μικρογραφία της κοινωνίας μας συναντάς και αδικαιολόγητες αντιπάθειες. Έφυγα χωρίς να έχω πικρία μέσα μου αλλά προφανώς δεν θα επιδιώξω να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έδειξαν μια άνευ προηγουμένου κακεντρέχεια. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος που τους ξυπνάει το δικαίωμα του τηλεοπτικού δικαστή δεν δικαιολογεί να εκθέτει δημόσια προσωπικότητες και πόσο τραγικό να αναφέρεις τις σπουδές κάποιου σαν μειονέκτημα για να τεκμηριώσεις τις αβάσιμες σκέψεις σου για αυτόν. Από την άλλη, αναγνωρίζω ότι μέσα στο παιχνίδι εξαιτίας της πίεσης και του εγκλεισμού, τα προβλήματα, οι διαφορές και οι εντάσεις μεγεθύνονται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο