Μόνος πρώτος στη βαθμολογία του Νότιου ομίλου της Football League έμεινε ο Ιάλυσος που επικράτησε με 1-0 της Σαντορίνης. Η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 στη Ρόδο με την τοπική ομάδα και υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς έναντι 10 του Ιάλυσου.
Απτόητες συνεχίζουν στον Βόρειο όμιλοι οι Βέροια και Καβάλα που επικράτησαν κόντρα σε Αλμωπό Αριδαίας και Πιερικό αντίστοιχα και έφτασαν τους 12 βαθμούς έχοντας το απόλυτο σε τέσσερα ματς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League