Γιώργος Λιβάνης : Έγινε καπνός για να μην τον ρωτήσουν για τη Μαριαλένα
Μόλις είδε τους δημοσιογράφους εξαφανίστηκε
Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά», όμως βγαίνοντας τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
Συγκεκριμένα, τον περίμεναν πολλοί ρεπόρτερ, που προφανώς είχαν σκοπό να τον ρωτήσουν για το Survivor και – κυρίως – για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Πήρε το αυτοκίνητο και έτρεξε. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήταν πολύ κεφάτος, μιλούσε με όλους, δεν έδειχνε άνθρωπος στενοχωρημένος ή προβληματισμένος». Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Κι εγώ αν ήμουν Λιβάνης, δεν θα μιλούσα!»
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»



