Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο άγνωστος έρωτας του Μάρλον Μπράντο με την Ειρήνη Παπά

Ο άγνωστος έρωτας του Μάρλον Μπράντο με την Ειρήνη Παπά

«Αγαπούσα τον Μάρλον Μπράντο και νοιαζόμουν πολύ για εκείνον. Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου», εκμυστηρεύτηκε κάποτε η Ειρήνη Παπά.

Ο αείμνηστος Μάρλον Μπράντο υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της Ειρήνης Παπά. Αυτό αποκάλυψε η Ελληνίδα ηθοποιός σε Ιταλούς δημοσιογράφους στην Επίδαυρο και τη Δευτέρα η ιστορία της φιλοξενείται σε πολλές ιταλικές εφημερίδες.

Το ρομάντζο άρχισε το 1954 στη Ρώμη, όπου ο τριαντάχρονος Μπράντο, διάσημος όσο κανείς άλλος, συναντά την εικοσιτετράχρονη μεσογειακή ομορφιά της Ειρήνης Παπά. Η έλξη είναι αναπόφευκτη και το ερωτικό πάθος κορυφώνεται μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τα αδιάκριτα μάτια του Τύπου της εποχής.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια στη Ρώμη, όπως είπε η Ελληνίδα ηθοποιός, όταν εκείνη ήταν 24 και εκείνος 30 ετών.

«Αγαπηθήκαμε παράφορα. Εγώ δεν αγάπησα ποτέ έναν άνδρα, όπως αγάπησα τον Μάρλον, ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνδρας που αγάπησα και εκτιμούσα περισσότερο στη ζωή μου. Δύο πράγματα που δύσκολα συμπίπτουν».

Η θυελλώδης σχέση έμεινε κρυφή και ανομολόγητη, τον καιρό ακόμα που ο Μάρλον Μπράντο επισκεπτόταν την Ελλάδα, για να προβάλει το δραματικό ζήτημα των ορφανών εξαιτίας του εμφυλίου.

Η ίδια ομολόγησε ότι θέλησε να κρατήσει μυστικό αυτόν τον έρωτα. Τελευταία φορά τον συνάντησε στην Ελλάδα, όταν ο Μπράντο ήρθε για κάποιες διαλέξεις. Πέρυσι θα τον συναντούσε στο Λος Αντζελες, αλλά την τελευταία στιγμή άλλες υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού.

«Ακόμη έχω τύψεις γι αυτό» είπε η ηθοποιός.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024