Τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζήτησε εκ νέου ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στο σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη για τη δήλωση Τσίπρα σχετικά την αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

Τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζήτησε εκ νέου ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στο σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη για τη δήλωση Τσίπρα σχετικά την αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως «αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα».

«Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει λέγοντας ότι «η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr