Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος : Θράσος του Μαξίμου να αποδίδει χαιρεκακία στον Τσίπρα - Το βίντεο τα λέει όλα, απαντά η ΝΔ

Ηλιόπουλος : Θράσος του Μαξίμου να αποδίδει χαιρεκακία στον Τσίπρα – Το βίντεο τα λέει όλα, απαντά η ΝΔ

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της σημερινής δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα για τα κρούσματα και τους διασωληνωμένους, την οποία το Μοσχάτο χαρακτήρισε υποκριτική

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της σημερινής δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα για τα κρούσματα και τους διασωληνωμένους, την οποία το Μοσχάτο χαρακτήρισε υποκριτική.

Ενόχληση

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ενόχληση της Κουμουνδούρου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε θράσος της ΝΔ να αποδίδει χαιρεκακία στον Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές του στην έξαρση της πανδημίας.

Από την πλευρά της η ΝΔ ανταπάντησε ότι το βίντεο του κ. Τσίπρα μιλάει από μόνο του για την εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα.

»Το θράσος, όμως, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς του αντιπάλους, όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια.

»Θα περιμέναμε τουλάχιστον να είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μια συγνώμη από τις οκτώ χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους και τους χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες που έχουν αφήσει στο έλεος της ύφεσης και της κρίσης.

»Ούτε για αυτό όμως είναι ικανοί. Είναι προφανές ότι δε μπορούν πια. Όσο συντομότερα το συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο».

Μιλάει από μόνο του

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να επισυνάψει το βίντεο του κ. Τσίπρα που μιλάει από μόνο του. Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση του κ. Ηλιόπουλου από την εικόνα του αρχηγού του».

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την οποία ακολούθησε αυτή η αντιπαράθεση ήταν η εξής:

«Εσείς κλείσατε πριν από 5 μήνες με 2,5 χιλιάδες κρούσματα με 30 νεκρούς σε ημερήσια βάση, με 200 διασωληνωμένους, και σήμερα συζητάμε ότι πρέπει ν’ ανοίξετε με 4,5 χιλιάδες κρούσματα, 70 νεκρούς την ημέρα και άλλους τόσους που ψάχνουν κρεβάτι. Αυτό όλο ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να το κατανοήσει».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024