Πελώνη : Ένα επιπλέον μέτρο για τις κλειστές επιχειρήσεις του Απριλίου ανακοινώνεται αύριο Δευτέρα
Αύριο το πρωί η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επιπλέον μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις του Απριλίου γνωστοποίησε πριν από λίγο η Αριστοτελία Πελώνη στο φόντο των αντιδράσεων από τους εμπόρους σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα
Αύριο το πρωί η κυβέρνηση θα ανακοινώσει επιπλέον μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις του Απριλίου γνωστοποίησε πριν από λίγο η Αριστοτελία Πελώνη στο φόντο των αντιδράσεων από τους εμπόρους σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα που διαφωνούν με την αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου σε αυτές τις περιοχές.
Εισήγηση των επιστημόνων το κλείσιμο
Η κυβερνητική εκπρόσωπος προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση απαντώντας και στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα ο οποίος ζήτησε την καταβολή αποζημίωσης για τους εμπόρους σε αυτές τις περιοχές.
Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη έχει ως εξής:
«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.
»Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.
»Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.
Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων;
»Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;
»Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.
»Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή.
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το νεκρό παιδί σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ανατροπή και συγκάλυψη από τον βοηθό του – «Τον άφησε να πεθάνει» λένε οι αδελφές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442