Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: Δείχνει έλλειψη σεβασμού η απόφαση να μην ανοίξουμε

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: Δείχνει έλλειψη σεβασμού η απόφαση να μην ανοίξουμε

«Κλείσαμε πρώτοι τον Οκτώβριο, στην Κοζάνη και δεν δουλέψαμε ούτε Χριστούγεννα» τόνισε ο Αθανάσιος Δραγατσίκας

Για την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Αθανάσιος Δραγατσίκας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «από τη στιγμή που ανακοινώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, για εμάς δείχνει μία έλλειψη σεβασμού στην τάξη των λιανεμπόρων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιατί λαμβάνεται μία απόφαση του στυλ άνοιξε – κλείσε».

Και συμπλήρωσε: «Την Τετάρτη ανακοινώθηκε κάτι άλλο και δημιουργήθηκε κλίμα αισιοδοξίας στους συναδέλφους αν και βλέπαμε την κατάσταση εδώ, το επιδημιολογικό φορτίο είναι αυξημένο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όλοι μας έχουμε κάποιο φίλο ή γνωστό που νοσηλεύεται ή έχει ήπια συμπτώματα. Το νοσοκομείο είναι σε ένα πολεμικό σκηνικό, είναι γεμάτο».

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί έναν χρόνο

Αναφέρθηκε, ωστόσο, και στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι έμποροι στην Κοζάνη, τονίζοντας ότι είναι μια περιοχή που έκλεισε πρώτη τον Οκτώβριο και δεν άνοιξε ούτε τα Χριστούγεννα. «Από τη στιγμή που λαμβάνεται μία τέτοια απόφαση, με την ίδια ευκολία θα πρέπει να υπάρχουν κάποια μέτρα στήριξης αυτών των επιχειρήσεων» επεσήμανε.

«Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί έναν χρόνο. Το ΕΦΚΑ, το ΦΠΑ μας τα πληρώναμε κανονικά, δεν είχαμε κάποιες ελαφρύνσεις. Τα περσινά εμπορεύματα τα στοκάραμε. Δεν δουλέψαμε τα Χριστούγεννα, δεν δουλέψαμε το Πάσχα, χάσαμε το καλύτερο μέρος του χρόνου. Τώρα θα χάσουμε και το Πάσχα που είναι η δεύτερη καλύτερη εποχή. Με τα εμπορεύματα τι θα γίνει;», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγατσίκας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024