Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος : Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση - Έχει χάσει την μπάλα και την επαφή με την κοινωνία

Ηλιόπουλος : Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση – Έχει χάσει την μπάλα και την επαφή με την κοινωνία

«Μία κυβέρνηση σε βέρτιγκο που μόνο επιτίθεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στο σχόλιο της Αριστοτελία Πελώνη για την ομιλία Τσίπρα.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε βέρτιγκο και μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στο σχόλιο της Αριστοτελία Πελώνη για την ομιλία Τσίπρα.

Δεν βρήκε μισή λέξη

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν βρήκε μισή λέξη να πει για τους γιατρούς που δεν έχει προσλάβει εδώ και έναν χρόνο, φέρνοντας το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς στη σημερινή δραματική κατάσταση.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για τις ιδιωτικές κλινικές που αφήνει εκτός μάχης για χάρη των κλινικαρχών, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ περιμένοντας ένα κρεβάτι στην αναμονή.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για την καταλήστευση του Δημοσίου και των μικρομετόχων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για το απίστευτο σκάνδαλο παραχώρησης των προσωπικών δεδομένων 1,5 εκατ. πολιτών στην Cisco για να τα εκμεταλλεύεται όπως θέλει.

Μία κυβέρνηση σε βέρτιγκο που μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024