Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο «Σιωπηλός Δρόμος» προς την επιτυχία

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο «Σιωπηλός Δρόμος» προς την επιτυχία

Η πολλά υποσχόμενη νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρωταγωνιστεί στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αν και σχετικά νέα στον χώρο, έχει καταφέρει να γράψει στο βιογραφικό της σημαντικές και πετυχημένες συνεργασίες, που έχουν αποσπάσει θετικές κριτικές.

Ανάμεσά τους η ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» και η τηλεοπτική σειρά «Ζωή εν Τάφω».

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας (2019), «Αντιγόνη» (2020), ​«Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει» (2017), «Ροστμπίφ» (2018).

Το ευρύ κοινό ωστόσο την γνώρισε μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύθηκε την Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπρου.

Ένας χαρακτήρας που κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, κυρίως γιατί άθελά της βρίσκεται στη μέση ενός περίεργου και ανομολόγητου ερωτικού τριγώνου (Λάμπρος-Ελένη-Θεοδοσία).

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με το δίδυμο της επιτυχημένης σειρές «Άγριες Μέλισσες» Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη που υπογράφει το νέο πολυαναμενόμενο σίριαλ του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Απριλίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το ρόλο της στον «Σιωπηλό Δρόμο» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για μια κινηματογραφικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών σειρά, με ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών σε μία σειρά που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική «Ελπίδα Γιάνναρη» είναι μια έξυπνη, μορφωμένη και γενναία γυναίκα που θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο το θάρρος και την ψυχραιμία της για να προστατεύσει τους μαθητές του μοιραίου σχολικού στον «Σιωπηλό Δρόμο» .

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 2013.

Η ίδια μιλώντας για το πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, έχει δηλώσει:

«Μου μπήκε το μικρόβιο όταν ξεκίνησα να βλέπω σινεμά γύρω στα 14 με 15. Κλεινόμουν στο δωμάτιο μου κι έβλεπα ταινίες… Όταν ξεκίνησα να βλέπω κλασικές ταινίες… έτσι κατάλαβα ότι θέλω να το κάνω. Το ονειρευόμουν να παίξω γι’ αυτό έχω λατρεία στο σινεμά. Ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο για να δώσω σε δραματική σχολή».

Η ίδια υποστηρίζει πως ένας ηθοποιός θα πρέπει να έχει τύχη αλλά κι ένστικτο για τις προτάσεις που θα του έρθουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να πει «όχι» σε κάποιες από αυτές.

Μιλώντας για το κατά πόσο περίμενε την επιτυχία στην καριέρα της και πόσο αυτή την έχει αλλάξει η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της

«Την περίμενα την επιτυχία. Αν δεν την περίμενα, δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά.  Ξέρω ότι μπορεί να είναι και παροδικό όλο αυτό. Μπορεί να έρθουν ξανά οι ζόρικες στιγμές, μπορεί να έρθουν ακόμη πιο όμορφες στιγμές.

Αλλά στο αν το περίμενα, μπορεί να ακουστεί κάπως ψωνίστικο αυτό, αλλά δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά αν δεν πίστευα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και ότι δε μπορώ να τα καταφέρω».

Μεγαλώνοντας στον Νέο Βουτζά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έχει μιλήσει και για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Εκείνη την ημέρα, η νεαρή ηθοποιός ήταν εκεί και όπως μα εξομολογείται για 2 μονάχα λεπτά δεν κάηκαν οικογενειακώς. Σώθηκαν γιατί γνώριζαν την περιοχή και τους δρόμους.

«Έχω ζήσει πολλές φωτιές στο Νέο Βουτζά. Πάντα πηγαίναμε στο Μάτι για ασφάλεια. Δεν υπήρχαν stand by πυροσβεστικά. Είναι τρομερό το ότι πέρασε τη Μαραθώνος. Για 2 λεπτά δεν καήκαμε οικογενειακώς.

Σωθήκαμε επειδή γνωρίζαμε την περιοχή. Ζήσαμε σκηνές… Δεν μπορώ να περάσω από την περιοχή. Σε πιάνει η ψυχή σου. Να έχεις μεγαλώσεις μέσα στα γιασεμιά και τώρα υπάρχει το τίποτα. Έχουν χαθεί τόσες ψυχές. Περνάω απ’ έξω και κλείνω τα μάτια μου…».

Λίγα λόγια για τον «Σιωπηλό Δρόμο»

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό.

Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή.

Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως.

Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Τι κρύβεται στο τέλος του «Σιωπηλού Δρόμου»; Οι απαντήσεις έρχονται στο MEGA…

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024