Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kristen Stewart: Η νέα φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα

Kristen Stewart: Η νέα φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα

H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Kristen Stewart θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα επερχόμενη ταινία «Spencer» και στη δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Kristen Stewart θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα επερχόμενη ταινία «Spencer» και στη δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.

Η 30χρονη πρωταγωνίστρια του «Twilight» απεικονίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, στην επερχόμενη ταινία «Spencer».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του πλανήτη και ακόμα ο κόσμος συγκινείται κάθε φορά που την μνημονεύει, ενώ η ζωή και ο τραγικός της θάνατος έχουν βρει τον δρόμο για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

H νέα ταινία για την «πριγκίπισσα του λαού» καλύπτει το κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτούργησε και ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που την οδηγούσε στο ρόλο της βασίλισσας.

Μιλώντας για την επιλογή της Kristen Stewart για το ρόλο της Νταϊάνα ο σκηνοθέτης της ταινίας Spencer Πάμπλο Λαρέν έχει δηλώσει:

«Η Kristen Stewart είναι μια σπουδαία ηθοποιός του σήμερα. Για να κάνεις μία επιτυχημένη ταινία, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό. Το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα.

Μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ δυνατή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να τη σκεφτώ. Ο τρόπος που ανταποκρίθηκε στο σενάριο και το πώς πλησίασε τον χαρακτήρα, είναι πολύ όμορφος και πρέπει να το δει κανείς.

Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι η δύναμη της φύσης

Έχω δει ταινίες με την Kristen Stewart που είναι τόσο διαφορετικές, είναι απίστευτες, παρουσιάζοντας διαφορετικά επίπεδα και την ποικιλομορφία και τη δύναμή της ως ηθοποιός».

Από τη μεριά της, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kristen Stewart μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.

«Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε.

«Εργάζομαι γι’ αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου» πρόσθεσε.

Η Kristen Stewart έχει επίσης κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο.
«Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι την κατέβαλε η θλίψη όταν άρχισε να ερευνά την ιστορία της Νταϊάνα.

«Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα – θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα» είπε. «Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο που υποδύομαι έναν ρόλο» επισήμανε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024