
Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ιερώνυμος στο Μαξίμου
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος συζήτησαν για την εξέλιξη της πανδημίας και την υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της, σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου.
Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την πίεση στο σύστημα Υγείας, που έχουν ως αποτέλεσμα να παρατείνονται περιοριστικά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει προχωρήσει στην άρση τους.
Στο πλαίσιο αυτό συζηθήκε η παραπέρα όροι λειτουργίας των ναών με επίκεντρο το τι θα γίνει το Πάσχα, καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση.
- Τσουκαλάς: Πανικόβλητη η κυβέρνηση, σεβασμός αλά καρτ στη Δικαιοσύνη από τη Νέα Δημοκρατία
- Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης
- Νέο data center για τα δεδομένα των Ευρωπαίων στο TikTok
- Μπέβερλι Χιλς: Η κόντρα των Κέλι και Μπρέντα πίσω τις κάμερες
- Ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής 23 κοινωνικών δομών
- Άγιο Φως: Πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του στην Ελλάδα
