Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Παντελίδης: Τι έλεγε για τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο

Παντελής Παντελίδης: Τι έλεγε για τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο

O μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του

O μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του.

Διαβάστε επίσης: Παντελίδης: Χαμός με την εμφάνιση του αδερφού του στο «Σπίτι με το MEGA»

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη βαδίζει στα χνάρια του, αφού έκανε στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA», την πρώτη του εμφάνιση και αποθεώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Αξέχαστα τραγούδια του Παντελίδη από τον αδερφό του Κωνσταντίνο

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο τέλος φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για την ύπαρξη αυτού του αποσπάσματος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024