Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Παντελίδης : Μιλά για τον Παντελή και για τα τραγούδια στο «συρτάρι»

Κωνσταντίνος Παντελίδης : Μιλά για τον Παντελή και για τα τραγούδια στο «συρτάρι»

Στο The 2Night Show παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, όπου μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του Παντελή Παντελίδη

Στο The 2Night Show παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, όπου μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του Παντελή Παντελίδη.

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη βαδίζει στα χνάρια του, αφού έκανε στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA», την πρώτη του εμφάνιση και αποθεώθηκε.

Για το γεγονός ότι η φωνή του θυμίζει πολύ αυτή του αδερφού του: «Από ότι μου λένε η ομιλία μου είναι πολύ κοντά με τη φωνή που βγάζω. Έπαιζα κιθάρα και κοίταζα να ασχοληθώ με τη μουσική».

Αναφορικά με το αν Παντελής Παντελίδης άφησε πολλά τραγούδια έτοιμα, πριν «φύγει» απάντησε πως «Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια».

Σχετικά με τις κριτικές μετά την εμφάνισή του με τον Πάνο Κιάμο απάντησε πως «Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω».

Δείτε την εμφάνισή του:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024