MasterChef : Η εκδίκηση είναι… ένα πιάτο που τρώγεται κρύο για τον Γιάννη – Κακός χαμός
Νικητής του Mystery Box στο MasterChef αναδείχθηκε ο Γιάννης Αυλωνίτης, ο οποίος απέδειξε ότι η εκδίκηση είναι... ένα πιάτο που τρώγεται κρύο τουλάχιστον για όσους τον είχαν δυσκολέψει σε προηγούμενες δοκιμασίες
Νικητής του Mystery Box στο MasterChef αναδείχθηκε ο Γιάννης Αυλωνίτης, ο οποίος απέδειξε ότι η εκδίκηση είναι… ένα πιάτο που τρώγεται κρύο τουλάχιστον για όσους τον είχαν δυσκολέψει σε προηγούμενες δοκιμασίες.
Για το τεστ δημιουργικότητας και το brunch είχε δύο άσσους στο μανίκι του: Πρώτον να καθορίσει ποιο θα έχουν τρία λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και ποιοι μόνο ένα και δεύτερον να αποφασίσει αν δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Ο Γιάννης επέλεξε να δώσει ένα λεπτό στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου για τον τρόπο που του φέρθηκε σε ανάλογη περίπτωση και στην Μαρίνα Ντεμολλάι λόγω της συμπεριφοράς της στον διαγωνισμό.
Από την άλλη έκανε την έκπληξη αφού αποφάσισε να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και να μην μαγειρέψει η Μαρία Λαζαρίδου, που δεν περίμενε καθόλου μια τέτοια κίνηση.
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια στην Αυστρία
- Νέες έρευνες με σκυλιά στο κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
- Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων ΜΚΟ στη Γάζα
- Ιράν: Ολόκληρη η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για πιθανό χτύπημα των ΗΠΑ – Το USS Gerald R. Ford στο Ισραήλ
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές

