Για την δοκιμασία του Mystery Box ετοιμάζονταν οι μάγειρες του MasterChef κι η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι παρέμεινε στον μαγειρικό διαγωνισμό

Για την δοκιμασία του Mystery Box ετοιμάζονταν οι μάγειρες του MasterChef κι η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι παρέμεινε στον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα»

Η ίδια αρχικά δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με την αποχώρηση του φίλου της, Αλέξανδρου Συνοδινού: «Μαγειρικά μιλώντας το επίπεδο του Άλεξ νομίζω ότι ήταν για πεντάδα. Θεωρώ ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα. Την αγαπώ, την εκτιμώ κι είναι φίλη μου αλλά το έχω πει στην Κωνσταντίνα».

«Και που έχει φτάσει στους 14 είναι αρκετό. Η Λία πάρα πολύ καλή με την παράδοση αλλά αρκετά. Η Μαρία βγήκε μία φορά μπροστά αλλά από εκεί και πέρα τι μας δείχνει; Βάζω μέσα και τον Αντώνη, τον Γιάννη και τον Διονύση. Για εμένα είμαστε πέντε καλοί μάγειρες εδώ μέσα κι ένας εξ’ αυτών έφυγε και τώρα είμαστε τέσσερις» συμπλήρωσε.

«Όλοι ήταν από πάνω στην δοκιμασία για την Λία. Νομίζω ότι με τρέμουν εδώ πολλοί μαγειρικά. Κάποιοι μου πρότειναν τους παίκτες που έφυγαν αλλά είναι off camera και δεν τα λέμε γιατί φοβόμαστε» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr