
Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα
Με τον Χρήστο Αλμπάνη στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Χρήστος Αλμπάνης, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και οι Τάνκοβιτς και Μπακάκης.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης».
- Ανακυκλώνουμε μπαταρίες για την υγεία, το περιβάλλον και το μέλλον
- Η Anthropic προειδοποιεί: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε την ΑΙ από την πρίζα
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντα από το τροχαίο με τον νεκρό οδηγό – Η στιγμή που η μηχανή παρασύρει πεζή
- Εθνική ομάδα: Γιατί οι Σουηδοί… έψαχναν τον Ρέτσο μετά το φιλικό στη Στοκχόλμη
- Έλενα Τοπαλίδου: Τι δήλωσε μετά τη σύλληψη της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
- Δήμος Χερσονήσου: Ο νέος προσήνεμος μόλος στο επίκεντρο



