Μητσοτάκης: Συγκινητικό να βλέπεις για πρώτη φορά τον Εθνικό Ύμνο στη νοηματική
Το ξεχωριστό βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση από τον Σύλλογο Διδασκόντων της Νοηματικής Γλώσσας στην Ελλάδα.
Βίντεο με τον Εθνικό Ύμνο στην ελληνική νοηματική γλώσσα δημιούργησε ο Σύλλογος Διδασκόντων της νοηματικής στην Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το εγχείρημα.
«Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να βλέπεις για πρώτη φορά τον Εθνικό μας Ύμνο να αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα. Συγχαρητήρια στους συντελεστές, εμπνευστές και εκτελεστές!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στα social media.
Το ξεχωριστό βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση από τον Σύλλογο Διδασκόντων της Νοηματικής Γλώσσας στην Ελλάδα.
Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να βλέπεις για πρώτη φορά τον Εθνικό μας Ύμνο να αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα. Συγχαρητήρια στους συντελεστές, εμπνευστές και εκτελεστές! pic.twitter.com/6i28KceYMY
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 19, 2021
- Συνταγή: Μοσχαρίσια σουβλάκια με λαχανικά
- Έως τις 6 το πρωί τις Παρασκευής η απεργία των οδηγών ταξί – Πορεία με τα οχήματά τους στο αεροδρόμιο σήμερα
- Καλιφόρνια: Αγνοούνται δέκα σκιέρ που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Κάν’ το σαν pro: Τρία μαθήματα πειθαρχίας από τους αθλητές
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ την Τετάρτη
- Μη μισθωτοί: Έρχονται τα ραβασάκια αυξημένων εισφορών
