Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικεία μόδα – ποια στιλ θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη;

Γυναικεία μόδα – ποια στιλ θα κυριαρχήσουν τη φετινή άνοιξη;

Ανακάλυψε τις τάσεις και εμπνεύσου για να δημιουργήσεις τα δικά σου εντυπωσιακά look

Το 2020 ήταν αρκετά «ήσυχο» για τον κόσμο της μόδας και ίσως σε αυτό οφείλονται τα τολμηρά και στιλάτα σχέδια, που θα μπουν στην γκαρνταρόμπα μας τη φετινή άνοιξη. Στα τέλη Φεβρουαρίου, παρακολουθήσαμε πολλές επιδείξεις μόδας, που καθορίζουν τις τάσεις, και αυτό που καταφέραμε να δούμε είναι ότι όλοι επενδύουν σε μεγάλα, μοδάτα μπλέιζερ, τσάντες σε έντονα χρώματα και φυσικά, το πιο επίκαιρο αξεσουάρ – κομψές και στιλάτες μάσκες για το πρόσωπο. Ανακάλυψε τις τάσεις και εμπνεύσου για να δημιουργήσεις τα δικά σου εντυπωσιακά look. Θέλεις να πάρεις μερικές καλές ιδέες, πριν να κάνεις τα ψώνια σου αυτή την άνοιξη;

Oversize – πανωφόρια

Ένα τέτοιο ρούχο θα δημιουργήσει την εντύπωση για πιο ψηλό ύψος και ταυτόχρονα θα σε γυρίσει πίσω στα ‘90s, όταν όλοι αποζητούσαν την ελευθερία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Αν προτιμήσεις πανωφόρι με βάτες στους ώμους και βάλεις μια ζώνη ή άλλο αξεσουάρ, τα πόδια σου θα φαίνονται ψηλότερα. Συνδύασε με παντελόνι σε ίσια γραμμή για αυστηρές εμφανίσεις της από τα ‘90s ή δερμάτινα σορτς για απόλυτα εντυπωσιακά look. Βασιλικό μπλε, ανθρακί και nude χρώματα αποτελούν τις πιο καυτές τάσεις αυτή τη στιγμή.

Παστέλ αποχρώσεις – πάντα στη μόδα!

Μια άλλη τάση που θα κυριαρχήσει αυτή την άνοιξη είναι τα αγαπημένα παστέλ χρώματα, είτε μιλάμε για πανωφόρια, είτε για φορέματα, παντελόνια και μπλούζες. Αυτά τα χρώματα, εμπνευσμένα από τα φρούτα, είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και ταιριάζουν στους περισσότερους τόνους δέρματος. Μπορείς να διαλέξεις το δροσερό πράσινο της μέντας ή το ρομαντικό μωβ με πινελιά λεβάντας ή ακόμα καλύτερα να τα δοκιμάσεις μαζί. Τα κοστούμια, καθώς και τα κομμάτια από κοστούμια, σε σε απαλές, λαδί αποχρώσεις πάντα απογειώνουν την αισθητική και θα παραμείνουν ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα στιλ για τις επόμενες σεζόν.

.

Κίτρινο και καμηλό συνδυάζονται για ονειρικές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Αν προτιμάς τις εμφανίσεις σε ουδέτερα χρώματα και στιλ, μπορείς να ποντάρεις σε αποχρώσεις του κίτρινου και του καμηλό – μια τάση που έχει επιστρέψει δριμύτερη από τη δεκαετία του ’70, για να κατακτήσει τις πασαρέλες τη φετινή άνοιξη. Η ανάμιξη και η ο συνδυασμός αυτών των αποχρώσεων προσθέτει διάσταση και βάθος στον ντύσιμό σου, ανεξάρτητα από τα ρούχα που προτιμάς να φοράς. Δοκίμασε ένα κοστούμι σε ανοιχτό καφέ ή ένα πανωφόρι σε μουσταρδί αποχρώσεις για τις πιο δροσερές μέρες της ερχόμενης άνοιξης, ή ένα γυαλιστερό t-shirt και ένα παντελόνι σε καμηλό χρώμα. Αυτός ο κομψός, αλλά αξέχαστος, συνδυασμός είναι η πιο καυτή εμφάνιση που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν.

Κρόσια στις τσάντες – δώσε μια καουμπόϊκη πινελιά στο ντύσιμό σου

Όταν θέλεις να κάνεις κάποιο statement με την εμφάνισή σου, άσε την τσάντα σου να μιλήσει για σένα. Αυτή τη σεζόν, μια από τις καυτές τάσεις στις πασαρέλες ήταν οι τσάντες με κρόσια. Το μέγεθός τους μπορεί να διαφέρει από λεπτά και φίνα, έως πολύ μακριά που φτάνουν στο πάτωμα – το εκκεντρικό ντιζάιν σίγουρα θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μοναδικές, σικ εμφανίσεις. Για κλασσικά look, προτίμησε σκούρες αποχρώσεις, όπως καφέ ή μαύρο, αλλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις, διάλεξε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο ή το πράσινο. Αν είσαι έτοιμη να απογειώσεις το στιλ σου, αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις την ερχόμενη σεζόν!

Αυτή την άνοιξη, όλες έχουμε ανάγκη από κάτι πιο εκκεντρικό, που θα κλέβει τις εντυπώσεις. Μετά από ένα ιδιαίτερο χειμώνα, η άνοιξη είναι και πάλι εδώ και μας καλεί να κάνουμε ανανέωση στη ντουλάπα μας, αποκτώντας μερικά από τα πιο καυτά κομμάτια της σεζόν. Οι προτάσεις για γυναικεία μόδα στο modivo.gr είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις, όσον αφορά την κομψότητα και το σύγχρονο στιλ. Βιάσου να ανακαλύψεις το ιδανικό χρώμα και μέγεθος για σένα και κάνε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, για τις ζεστές μέρες που είναι προ των πυλών. Για να μην ξεχνάς τον αγαπημένο σου, τα προϊόντα στην κατηγορία ανδρική μόδα στο modivo.gr είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσεις ένα δώρο για το σύντροφό σου.

Η άνοιξη χτυπά την πόρτα και ήδη έχει αρχίσει να δίνει νέα ζωή στη φύση. Τώρα είναι στιγμή να δώσεις κι εσύ νέα ζωή στη ντουλάπα και το στιλ σου και να απολαύσεις τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται, όπως τους αξίζει!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024