Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίρλο : «Η σεζόν δεν τελείωσε μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο»

Πίρλο : «Η σεζόν δεν τελείωσε μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο»

Ο Αντρέα Πίρλο θέλησε να δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα της Γιουβέντους, τονίζοντας πως η σεζόν δεν τελείωσε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Πόρτο στο Champions League.

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα της Γιουβέντους θέλησε να δώσει ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος τόνισε ότι η σεζόν δεν τελείωσε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Πόρτο στο Champions League.

Μπορεί η «Γηραιά Κυρία» να μην κατάφερε για ακόμη μια σεζόν να προχωρήσει στους «8» του Champions League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσε και η σεζόν, σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς και ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Champions League ήταν μία μεγάλη ήττα για εμάς. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προχωρήσουμε.

Είχα πολλές απογοητεύσεις όταν ήμουν παίκτης. Έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτές. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με την Κάλιαρι. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση απ’ όλους, μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League.

Η σεζόν μας δεν τελείωσε την Τρίτη για εμάς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, όπου βρισκόμαστε ήδη στον τελικό.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με δύναμη και πάθος και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παρά τις όποιες αρνητικές στιγμές. Από εμάς εξαρτάται και από τους στόχους που εμείς θέτουμε.

Όταν ξεκινάς τη σεζόν ελπίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να νικήσεις σε κάθε παιχνίδι. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι στον ύπνο σου. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και πρέπει να ξέρεις ότι θα υπάρχουν και ήττες μέσα στο πρόγραμμά σου.

Το μονοπάτι μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον που μας περιμένει είναι λαμπρό».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024