Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας για τον κοροναϊό και το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας.
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, Stefan Löfven.
Κατά τη διάρκειά της οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, για την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό εμβολιασμού και για την ενδυνάμωση της συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως στην οικονομία, τις επενδύσεις, τον τουρισμό.
Συζήτησαν, επίσης, για το νέο σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο ενώ ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον ομόλογό του για τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας.
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση

