
Βόλος : Με Μπουένο, αλλά χωρίς Περέα κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Μπουένο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό – Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Περέα.
Με τον Αλμπέρτο Μπουένο, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Περέα και τον τραυματία Ντεντάκη θα παραταχθεί ο Βόλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό (1/3, 19:30), για την 24η αγωνιστική της Superleague.
Οι Θεσσαλοί την Δευτέρα θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες, με τον Μπουένο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και να επιστρέφει σε αποστολή του Βόλου μετά από αρκετό καιρό. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Ντεντάκης και ο τιμωρημένος Περέα.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μίλοκ, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Μπουένο.
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
