Γ. Μαντέλας για υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν ασκείς πολιτική επενδύοντας στη χυδαιολογία»
Ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα την πολιτική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που οδήγησαν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη
Ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα την πολιτική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που οδήγησαν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Στο Μαξίμου υπάρχει οργή. Η κυβέρνηση κάνει λόγο για «αυριανισμό» και, όπως αναφέρει ο Γιώργος Μαντέλας, το ζήτημα τοποθετείται πάνω κι από αυτό που έζησε ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν βγήκε η πλαστή φωτογραφία του με την στολή των SS.
«Έχει χαθεί το μέτρο. Δεν μπορείς να κατηγορείς ή να αφήνεις υπονοούμενα ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εμπλέκεται ή γνωρίζει κύκλωμα παιδεραστών. Κι επειδή χάθηκε το μέτρο, θα χαθεί και το δίκαιο και στο τέλος της ημέρας θα εκφυλιστεί και το ελληνικό #metoo» σημείωσε.
Μάλιστα, όπως τόνισε, κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν ακολουθεί τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά στο ζήτημα αποπομπής της Λίνας Μενδώνη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει ζήτημα παραίτησης από πλευρά της, ούτε αιτήθηκε κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός. «Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι η διαχείρισή της καθιστά επικοινωνιακό λάθος, αλλά την χαρακτηρίζουν καλή υπουργό».
Αναλυτικά όσα είπε στο MEGA
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές


