Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει πως έβρισκαν κρυφά φαγητό

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει πως έβρισκαν κρυφά φαγητό

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Γουίλι Καλβουρτζής, ο οποίος αποκάλυψε και πώς έβρισκε μαζί με τους Μαχητές στο Survivor φαγητό κρυφά από την παραγωγή

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Γουίλι Καλβουρτζής, ο οποίος αποκάλυψε και πώς έβρισκε μαζί με τους Μαχητές στο Survivor φαγητό.

«Μπορείς να κάνεις κάποια παράνομα πράγματα»

«Η πείνα είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ έντονο. Μπορείς να κάνεις κάποια παράνομα πράγματα. Στο δικό μας το παιχνίδι, εμείς την είχαμε κοπανήσει και πήγαμε και πήραμε τα ψωμάκια μας από ένα φούρνο εκεί κοντά στην παραλία. Τις μέρες που είχαμε ρεπό δεν κάναμε απολύτως τίποτα, καθόμασταν και κοιτούσαμε τα κύματα στην παραλία. Το πρωί είχε πολλά άτομα του συνεργείου, οπότε στις 5 το απόγευμα που έφευγε το πρωινό συνεργείο υπήρχε ένα κενό 5 με 6 που δεν υπήρχε κανείς στην παραλία, εκτός από δύο Δομινικανούς φύλακες», είπε αρχικά ο Γουίλι Καλβουρτζής για το Survivor.

Πως έβρισκαν φαγητό οι Μαχητές;

«Οπότε, εκείνη την ώρα ξέραμε ότι μπορούμε να φύγουμε από την παραλία, να πάρουμε κανένα παγούρι, καμιά κουβερτούλα και να πάμε σε μια γιαγιά που ήταν πολύ συμπαθής… Και επειδή το βράδυ είχε κρύο στον Άγιο Δομίνικο, χρειαζόταν τις κουβέρτες η γιαγιά, δεν είχε χρήματα να αγοράσει. Και της δίναμε κάποια παγούρια και κάποιες κουβέρτες και μας έδινε ψωμάκια. Την τρίτη φορά μας τσάκωσαν, ο Ορέστης έφυγε ώρα που δεν έπρεπε και του λέγαμε “μη φύγεις τώρα, θα σε πιάσουν”. Ήταν τότε που είχε λιποθυμήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης το είχε πάρει προσωπικά και ήθελε να κάνει κάτι για τον Κωνσταντίνο, να του βρει λίγη τροφή».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024